Snel leren = leuk leren

Snel leren = Leuk leren is een kortdurende training voor middelbare scholieren en studenten. Na het volgen van de training zul je merken dat je sneller en makkelijker leert! In groepjes van maximaal 5 leerlingen wordt in 6 bijeenkomsten van een uur geleerd om:

- op effectieve wijze huiswerk  te maken
- leerwerk voor proefwerken of tentamens op te bouwen
- tot 6 keer sneller te lezen en het daardoor nog beter te onthouden ook!
- een realistische planning te maken
- leren leuker te maken

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we kennis, praten we over hoe lang je geconcentreerd kunt werken en maken we een begin met snellezen. Het snellezen komt elke bijeenkomst aan bod. Daarnaast gaan we in de bijeenkomsten werken aan efficiënt leren, geheugentechnieken, timemanagement en het maken van een goede mindmap. Concreet levert het volgen van de training van 6 keer 1 uur samen met het dagelijkse huiswerk van 15 minuten per dag je na 6 weken het volgende op:

- Boeken lees je gemiddeld de helft sneller. Denk aan de literatuurlijst voor school!
- Het lezen van je lesboek en het direct samenvatten in een mindmap levert je voor het proefwerk of   tentamen grote tijdswinst op en helpt je bij het leggen van verbanden. 
- Je weet hoe je effectief met elk soort huiswerk om moet gaan. En je weet het belang van herhalen en kunt hier gebruik van maken door het maken van een goede planning!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@praktijkkita.nl of gebruik maken van het contactformulier. 

Tarieven in het menu.
example graphic